NATURLIG RAW

Monica Monsen har utviklet en egen hudpleieserie som hun lager helt fra hånd. Hun elsker rene og naturlige produkter og ingrediensene er derfor nøye utvalgt. 100% naturlige og økologiske.   


JOJOBAOLJE OG CHAMOMILLE ANSIKTSRENS
Ansiktsrens som reparerer døde hudceller, hjelper med å normalisere talgutsondring, redusere rynker, stramme opp porer og tilføre naturlig fuktighet til huden. Inneholder chamomille som har en betennelsesdempende effekt og er god til å roe ned rødhet. Denne egner seg derfor godt til de som sliter med akne, men kan brukes til alle hudtyper. 

 

Bruk: Kan brukes morgen og kveld. Damp først ansiktet med en varm klut. Påfør 8-10 dråper olje i ansiktet, og masser inn i noen sekunder. Vri opp kluten på nytt med varmt vann og damp ansiktet noen sekunder gjentatte ganger før du tørker bort oljen. 

30 ml: 520,00 NOK


NYPEROSE OG ARGAN ANSIKTSOLJE
Næringsrik oljeblanding som kan brukes både morgen og kveld i ansikt og på hals. Disse oljene bidrar blant annet med å stimulere celle fornying, bevare hudens elastitet og redusere rynker. Passer fint under ansiktskremen i samme serie. Trekker fort inn uten å føles fet. Kan også brukes på hender og til å styrke negler og neglebånd. 

Inneholder: økologisk kaldpresset nyperoseolje, økologisk kaldpresset arganolje, squalane, E-vitamin, eterisk olje av geranium, eterisk olje av tea tree, eterisk olje av frankinsence.

30 ml: 520,00 NOK

JOJOBA OG NYPEROSE ANSIKTSKREM
Oljebasert og næringsrik ansiktskrem som inneholder nyperose olje. Basert uten vann. Perfekt for aldrende hud og rynker, samt tørr, skadet og sart hud.

Ingredienser: kaldpresset økologisk jojobaolje, kaldpresset økologisk nyperoseolje, naturlig bivoks, E-vitamin, Eterisk olje av Frankinsence.

30 ml: 405,00 NOK

SHEA BODY BUTTER
Mild og næringsrik krem til kroppen som gjør huden myk. Brukes daglig for å mate områder som blir fort tørre. Kan også brukes på barn til blant annet bleieutslett eller som kuldekrem. 

Inneholder: Uraffinert økologisk Sheabutter, Kaldpresset økologisk kokosolje, Kaldpresset økologisk jojobaolje,
Eterisk olje (av Tea tree, Eucaluptus og Lavendel)

120 ml: 450,00 NOK


MINERALSKRUBB OG BADESALT

Mineralskrubb til tørre og utsatte deler på kroppen. Anbefales til tørr hud. Kan også brukes som badesalt i badekar, eller til fotbad for å gi mineralene mer tid til å trenge inn i kroppen. Du trenger ca 1 ss.

Innhold: himalayasalt, epsomsalt, sheabutter, kokosolje og eterisk olje av eucaluptus.

120 ml: 310,00 NOK

KAOLIN DEODORANT

Mild og kremet deodorant som smøres under armene. Passer de fleste men må vennes til om man ikke har brukt naturlige og rene deodoranter tidligere.

Inneholder: økologisk kakaosmør, økologisk kaldpresset kokosolje, naturlig bivoks, eterisk olje av frankinsence, eterisk olje av peppermynte, eterisk olje av tea tree.

30 ml: 220,00 NOK


ANSIKTSRENS MED JOJOBAPEELING OG GRØNN LEIRE
Ansiktsrens som er rik på mineraler og sporstoffer. Polerer bort døde hudceller og er med å sette i gang sirkulasjon i huden, Passert både til normal, fet og problemhud.

Bruk: Bland sammen med vann og masser inn på huden. Skyll godt av med lunket vann. Du kan la den virke 10 minutter for en "ansiktsmaske" effekt. Bland den gjerne også med et par dråper av ansiktsoljen eller med ansiktskremen i samme serie istedet for vann. Denne ansiktsrensen kan også brukes til å skrubbe tørre lepper eller hender.

Innhold: Grønn leire og jojobapeeling.

30 ml:  230,00 NOK

FRESH MINT LEPPEPOMADE

Næringsrik og mykgjørende leppepomade.

Inneholder: kaldpresset økologisk jojobaolje, uraffinert økologisk sheabutter, kaldpresset økologisk kokosolje, økologisk kakaosmør, naturlig bivoks, eterisk olje av spearmint, eterisk olje av peppermynte.

 4,5 ml: 95,00 NOK


PINK BLUSH LEPPEPOMADE
Næringsrik og mykgjørende leppepomade med farge.

Inneholder: kaldpresset økologisk jojoba olje, uraffinert økolgisk sheabutter, kaldpresset økologisk kokosolje, økologisk kakaosmør, naturlig bivoks, eterisk olje av spearmint, eterisk olje av peppermynte, bordeauxrød perlemorspigment.

4,5 ml: 95,00 NOK

Gloss Frisør Silje Mortensen
 Org.nr: 927921421 
Tlf: 97339296
Epost: Glossfrisorsilje@hotmail.com 
Lag din egen hjemmeside gratis!