RENSERUTINE AV ANSIKT

13.02.2024

En god renserutine morgen og kveld er viktig for huden din. Men hvordan du utfører denne, og hvilke produkter du velger å bruke er enda viktigere.

Det du putter på huden din, trekker også videre inn i kroppen din. Derfor er det lurt å velge rene og naturlige hudprodukter som gir næring, fremfor å skade huden. Her kommer en liten fremgangsmåte du kan bruke til å rense og mate ansiktet ditt med mange næringsrike ingredienser.  

(Vil informere om at dette er basert på personlige erfaringer med disse produktene. Dersom du sliter med spesielle hudtilstander bør du oppsøke, og få veiledning fra en hudterapeut)

TRINN 1:

Det første du må gjøre, er å vaske ansiktet rent fra sminke og smuss. Dette kan du gjøre på en skånsom måte ved å bruke mikrofiberklut fra FRID. Den er utrolig myk, og sensitiv mot huden. Alt du trenger er lunket vann, eller vann med 38g for å få bort vannfast sminke. 
TRINN 2:
Det neste du må gjøre, er å rense ansiktet med en passende ansiktsrens til din hudtype.
Normal og fet hud

Ansiktsrens med jojobapeeling og grønn leire fra "NATURLIG RAW" er en rens/skrubb, som polerer bort døde hudceller og er med på å sette i gang sirkulasjon i huden. Rik på mineraler og sporstoffer. Anbefaler denne til normal og fet hud, men kan også brukes på problemhud. 

BRUK:  Bland leiren forsiktig med litt vann, eller ansiktsolje i håndflaten. Teksturen skal være halv-tykk og kan smøres lett inn i ansiktet. Masser den forsiktig inn i huden med sirkulære bevegelser. Ikke glem å smøre langs hårfestet, på ører og hals. Bruk den gjerne på leppene også hvis de er tørre. Vask av med lunket vann. Bruk gjerne mikrofiberklut til å vaske av.

Et par ganger i uken kan du la denne leiren sitte på huden i 10 minutter som en ansiktsmaske, før du vasker av.

Aldrende, tørr og aknehud

Jojobaolje og Chamomille ansiktsrens fra "Naturlig Raw" er en oljerens som reparerer døde hudceller og hjelper med å normalisere talgutsondring, og redusere rynker. Den kan brukes på alle hudtyper, og gir mye fukt til tørr hud. Innholder også chamomille som kan virke betennelsesdempende og roe ned rødhet. Passer derfor også til de som sliter med aknehud. 


BRUK:  Damp først ansiktet med en varm klut. Bruk gjerne mikrofiberklut.  Påfør 8-10 dråper olje i ansiktet, og masser inn i noen sekunder. Vri opp kluten på nytt med varmt vann og damp ansiktet noen sekunder gjentatte ganger før du tørker bort oljen. Ikke glem å bruke på hals og ører.

TRINN 3:
Etter en god rens, Bør du tilføre huden ekstra fuktighet. 

Nyperose og Argan ansiktsolje fra "Naturlig Raw", er en næringsrik oljeblanding som kan brukes morgen og kveld. Denne trekker fort inn, uten å føles fet. Oljeblandingen bidrar blant annet med å stimulere celle fornying, bevare hudens elastitet og redusere rynker.

Får å tilføre enda mer fukt,  kan du også bruke Jojoba og Nyperose ansiktskrem fra "Naturlig Raw". Dette er en næringsrik ansiktskrem som inneholder nyperose olje. Den er basert uten vann. Perfekt for aldrende hud og rynker, samt tørr, skadet og sart hud. Til fetere hud, synes jeg det holder med kun ansiktsoljen på dagtid, men gjerne begge deler på kveld etter rens.
Ikke glem å fukte leppene hvis du har skrubbet de. Fresh Mint og Pink Blush leppepomader, er fantastiske til å gi fukt å myke opp leppene, samtidig som du tilsetter næring. Forskjellen på disse er at den ene er tilsatt farge. Perfekt å bruke på dagtid som en del av sminken. 

Les mer utfyllende om de enkelte produktene til Naturlig Raw (Laget av Monica Monsen) 
 på denne siden: 

Gloss Frisør Silje Mortensen
 Org.nr: 927921421 
Tlf: 97339296
Epost: Glossfrisorsilje@hotmail.com 
Lag din egen hjemmeside gratis!