COILS & CURLS

Hårpleieserie som er nøye utviklet for alle typer bølger og krøller. Gir næring, fuktighet og definerer krøllene dine og gir et krusfritt resultat. 


COILS & CURLS CO-WASH

En fuktighetsgivende og filtrerende vask som pleier både hår og hodebunn. Laget for å fremheve alle typer krøller og bølger. Siden pH-nivået og ingrediensene i Co-Wash lukker hårets neglebånd, er det ikke nødvendig å avslutte med balsam.

350 ml:  335,00 NOK
100 ml:  169,00 NOK


COILS & CURLS TREATMENT
Dypt nærende hårmaske som definerer krøller og bølger. Pleier både hår og hodebunn, og etterlater håret mykt og lett løsnet med en følelse uten krus.
La virke i 3–15 minutter og skyll grundig. Siden Finishing Treatment Masque lukker hårets neglebånd, er det ikke nødvendig å avslutte med balsam.

250 ml:  355,00 NOK

COILS & CURLS OIL IN CREAM
Leave in krem som nærer og løser opp krøller og bølger. Denne rike kremen vil fukte og pleie håret, og etterlate krøllene myke, definerte og frizzfrie.
Påfør en liten mengde i dryppende vått hår etter vaskerutinen. Rak gjennom håret med fingrene og skrup håret fra tuppene til røttene for ekstra krølloppmuntring. Smøret og oljene i Oil In Cream vil mykne og aktiveres ved påføring.

100 ml: 309,00 NOK

WEIGHTLESS CURL DEFINER
En pleiende stylinggel som gir fuktighet, definisjon og lett hold med en vektløs følelse for bølget og krøllete hår. Denne gelen vil pleie håret, samtidig som det holder det mykt og frizzfritt. Egnet når du sikter etter et lett hold og sprettende krøller eller bølger.

 
125 ml:  259,00 NOK


LUSCIOUS CURL DEFINER

En rik, pleiende stylinggel som gir dyp hydrering og definisjon for krøllete hår. Gir et middels, byggbart hold og vil spre seg jevnt gjennom håret. Etterlater krøllene jevnt belagt, med en myk, vektløs følelse. Egnet når du trenger et sterkere hold med mye kontrollert definisjon.

 
125 ml: 259,00 NOK


Gloss Frisør Silje Mortensen
 Org.nr: 927921421 
Tlf: 97339296
Epost: Glossfrisorsilje@hotmail.com 
Lag din egen hjemmeside gratis!